Shadow House

Albert Park, VIC, Australia

1.jpg
 

Extending at the back of Shadow House, gave a new lease of life to this beautiful heritage building. By incorporating outdoor areas we drew in natural light, which maximised the space and brighten up this narrow building.
Shadow House now feels like a retreat with its numerous courtyards, which spill into different areas of the house and inject nature into every room. The timber ceiling hovers over the entire space, offering a warmth even when reflected in the cool glass, providing the perfect balance.

The sleek white exterior effortlessly contrasts against the grey brick wall. Which uses hit and miss brick work, allowing even more natural light to flood into the garden but still retains its privacy.

 
2.jpg
3.jpg
7.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
8.jpg
10.jpg